Byggeklodskonceptet Add a Room, der leverer modulære huse, som kan sammenkobles på et utal af måder, har for nylig fået øjnene op for Fremtidens Fundament.

De små huse, der kan bruges som tilbygning, sommerhus eller et mindre hus i haven, leveres fuldstændig færdigbyggede og skal blot stilles på et fundament.

Add a Room har fokus på bæredygtige materialer, der skåner miljøet. Derfor er samarbejdet med Fremtidens Fundament skræddersyet til virksomhedens grønne profil.

Skruefundamentet fra Fremtidens Fundament er rigtig smart. Det er et skånsomt indgreb i naturen, fordi der ikke skal graves. Det er også en stor fordel, at det er muligt at flytte huset på et senere tidspunkt og tage fundamentet med, fordi skruefundamentet kan genbruges, siger Susanne Aarup, der er partner og direktør i Add a Room, og fortsætter:

– Det er en meget hurtig og enkel metode at lave et fundament på, og samtidig er det billigere end andre løsninger. Det er vores opfattelse, at skruefundamentet er en af de bedste muligheder til fundering mange steder.

Første hus på skruefundamenter
Det er op til kunderne at vælge, hvilket type fundament husene skal stilles på. En af mulighederne er skruefundamentet fra Fremtidens Fundament.

Fremtidens Fundaments første projekt for Add a Room var et grundmodulhus på 25 kvadratmeter, der skulle bruges som et ekstra gæstehus i et sommerhusområde på Sjællands Odde.

– Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Add a Room, som laver nogle unikke og minimalistiske huse, hvor grønne løsninger og kvalitet er i højsædet. Det passer rigtig godt til vores egen filosofi om at levere bæredygtigt og gedigent håndværk, siger Rune Roepstorff Nissen, indehaver af Fremtidens Fundament.

Fotos: Add a Room