FUNDAMENTBUTIKKEN – VORES SHOWROOM

Aftal et besøg i fundamentbutikken og få  hjælp og rådgivning til udregning og etablering af fundamenter på alle mindre og mellemstore typer af byggeprojekter.

Et godt projekt

Hos Fremtidens Fundament interesserer vi os først og fremmest for, at dit byggeri bliver et solidt og godt byggeri på skruefundamenter. Vi interesserer os for, hvor du finder bærende jord til dit byggeri, og hvordan du kommer sikkert videre fra skruefundamentet til resten af byggeriet.

Det siger sig selv, at et skruefundament skal være i god kvalitet. Man kan ikke sætte et dyrt og seriøst byggeri på et produkt, hvor der er tvivl om produktionsmetoden. Vores skruefundamenter er af så god kvalitet, at der er god grund til at gå op i, at de fundamentløsninger, som skruerne anvendes i, også bliver solide og sikre. Derfor synes vi, at du fortjener en god og grundig vejledning, før du køber et skruefundament hos os.

Lav en aftale med vores eksperter i fundamentbutikken

I vores fundamentbutik møder du certificerede skruefundamenteksperter, der kan hjælpe dig med at bruge alle mulige typer skruefundamenter til dine byggeprojekter på den allerbedste måde.

Her får du gode råd og praktisk vejledning om, hvordan du sætter et skruefundament til carporte, garager, terrasser, skure, hegn, legehuse, badebroer, legepladser, drivhuse, naturbyggeri, solceller, flagstænger og de større byggerier.

Skruefundamenter og værktøj

Lav en aftale og kom forbi fundamentbutikken. Her kan du købe skruefundamenter og leje eller købe det rigtige værktøj til at installere fundamenterne. Det gælder blandt andet Fremtidens Fundaments Håndsæt, KRINNERs installationsmaskiner og DUSS’ borhamre, bor og diamantbor. Du kan også få en FF-forundersøgelse eller bestille en FF-jordbundsundersøgelse. Se vores produkter til Byg-Selv.

Fundamentprodukter og priser

Skruefundamentering er – hvis blot man sammenligner materialer – lidt dyrere end at nedgrave stolpesten eller støbe punktfundamenter i beton. Hvis arbejdskraft er gratis, er skruefundamenter altså ikke billigere. Det er den dog sjældent. Fremtidens Fundaments skruefundamenter er altid meget billigere, når du:

  • Vurderer kvaliteten
  • Bruger det rette skruefundament til jorden og opgaven
  • Ved, hvordan du skal installere og bygge videre
  • Bruger det rigtige værktøj
  • Regner tid som penge
  • Medregner, at du kan fjerne, sælge eller genbruge skruefundamentet igen

Lav en aftale med en af vores eksperter i fundamentbutikken og få en præcis guidning til det rette skruefundament og en beregning af prisen på dit skruefundament.

Bliv certificeret til håndværktøjet i fundamentbutikken

D-certifikatet gælder for private og professionelle, der udfører skruefundamentering med håndværktøjet. D-certifikatet gør dig i stand til at udføre mindre fundamenteringsarbejder på kort tid. Flere tømrervirksomheder og flere private har deltaget på certifikatkurset, der tager omkring 30 minutter.

D-certifikatet følger naturligt med ved køb af skruefundamenter og leje af håndværktøj for mere end 5.000 DKK eksklusiv moms. Certifikatet er primært til installation af skruefundamenter fra byg-selv-serierne i sand- og lerjorder. D-certifikatet giver desuden adgang til rabatter på skruefundamenter og værktøj samt til let og billig leje af FF’s udlejeværktøj.

Vi laver løbende kurser, så hvis du er interesseret, så kontakt os for at høre, hvornår det næste er planlagt.

Besøg vores Fundamentbutik

I vores fundamentbutik kan du se vores løsninger bygget som showcases, prøve det selv, leje kvalitetsværktøj, købe de rette skruefundamenter og få rådgivning, så du selv bliver i stand til at sætte et holdbart skruefundament og dermed gøre det grove til det sjove.

Fundamentbutikken er et showroom, som ikke er fast bemandet. Men du er altid velkommen til at kontakte os og aftale et tidspunkt, hvor du kan komme forbi.

Du kan skrive og aftale en tid på [email protected] eller ringe på

tlf. 31 71 70 45.