Træt af affaldsbeholdere, der står hulter til bulter? Så sæt beholderne med husholdningsaffald, haveaffald eller storskrald i et aflukke eller skur. En lille ‘garage’, hvor alt ‘skidtet’ er samlet.

Krinner-skruer giver et rigtigt hurtigt og stabilt fundament. De kan nemt skrues i jorden, og du bolter blot skur eller aflukke direkte på skruerne. I øjeblikket leverer vi mange skruefundamenter til en række forskellige løsninger, som GDS’ere og håndværkere bygger.

Inspiration og materialeliste
For at hjælpe dit projekt på vej har vi designet et par aflukker, som du kan lade dig inspirere af og selv bygge videre på. Du sætter dem på Krinner-skruer fra M-serien, der er mål og en materialeliste, så du nemt kan købe ind i byggemarkedet til det.

Du kan selvfølgelig også bare tilføje eller ændre på designet – byg f.eks. et lille udhæng på.

Start med at måle op på jorden og skru Krinner-skruerne i. Skal skruerne installeres i ekstrem hård jord eller gennem belægning, kan du forbore hullerne. Du kan eventuelt leje forskelligt skrueværktøj hos os.

Holder i mange år – og skruerne kan genbruges
Når skuret er bygget og monteret på skruerne, har du glæde af det i mange, mange år. For en af fordelene ved at sætte affaldsskjuleren på Krinner-skruer er, at det er et rigtigt stærkt fundament med lang levetid. Vil du en dag flytte skuret, tager du blot skruerne op, og skruer dem ned et nyt sted.

Dermed har du et fundament, der bevarer sin værdi og anvendelighed. Det er genbrug, der luner på budgettet og gør godt for miljøet.

Hent tegninger til affaldsskjulere her – og skriv gerne, hvis du har yderligere spørgsmål … eller måske bare ønsker, at vi installerer skruefundamenterne, som du selv kan bygge videre på.

Her kan du se udvalg og priser på Krinners Gør-Det-Selv skruer og værktøj, du kan leje til at installere dine skruefundamenter.

Skriv til os og få konstruktionstegninger og en materialeliste ????????????

Du kan finde gode tips og tricks til at bygge med skruefundamenter i vores video-sektion.