VIDEO

Se hvordan du installerer et skruefundament og lær tricket med at bore gennem belægning. Eller se hvad de mange skruefundamenter i Krinner-sortimentet bruges til. I videobiblioteket finder du instruktion og inspiration til alle dine byggeopgaver.

Hvem er Fremtidens Fundament? Hvad kan skruefundamentet?

Denne video er produceret til at informere dig om fordelene ved skruefundamentet, og hvordan det kan erstatte beton.

Hvad er et skruefundament?

Det her er et skruefundament. Det erstatter brugen af beton. Det gør det, fordi det er konisk og spænder sig fast ned i jorden.

Samleskruer til professionelt byggeri

Til huse, ombygninger og efterfunderinger så er det V-serien. Stærke samleskruer udstyret med forskellige toppe afhængigt af jord og husets arkitektur.

V-serien gør professionelt byggeri nemt

Giver mange muligheder for at bygge ovenpå. Med træ, stål og beton som bundkonstruktion – med niveaufri adgang til huset eller hævet over terræn.

Enhedsskruer er super robuste fundamenter

Skruefundamenter uden samlinger er perfekte til mindre byggerier – når man forstår at matche den rigtige skrue til jorden og det enkelte byggeri.

E og G til parasoller og hegn

E og G-skruen er sikker fundering af alt på pæle – hegn, vejskilte og store parasoller. E er den praktiske løsning, mens G er den pæne og næsten usynlige.

De allermindste, men helt uundværlige

Skruefundamenter alle burde eje; til små hegnspæle, tennisnet og strandturen. De små skruefundamenter er nemme at sætte i jorden og tage op igen.

Forboring i grus og sten

Se hvordan du laver forboring gennem grus og sten til skruefundamenter. Når du skal forbore i grus og sten, er det en fordel at bruge en god borhammer.

Skruefundament gennem belægning

En af de helt store fordele ved skruefundamentering er, at man kan lave belægningen først og så lave fundamenteringen bagefter.

Sådan bruger du et jordspyd

Se hvordan du bruger et jordspyd. Det har flere funktioner en du tror. Man opnår en høj præcision med jordspyd, og det er lynhurtigt at arbejde med.

Sådan installeres skruefundament

Se hvordan du installere et skruefundament. Når man sætter et skruefundament, så er jorden selvfølgelig vigtig.

KRINNER Skruefundamenter til professionelle og selvbyggere

Skrufundamentet fra KRINNER er en god løsning til professionel fundering i Danmark. KRINNER-skruen skruer sig selv i jorden med let udstyr.

DUSS

DUSS er det letteste, stærkeste og mest robuste stykke værktøj der findes til installation af skruefundamenter.

Skruefundamenter er enkelt og effektivt byggeri

Entreprenør Tommy Aastrup valgte et Krinner skruefundament til familiens nye hus, og han er imponeret over, hvor nemt, hurtigt og smart et skruefundament er at fundere og bygge på.