KRINNER produktudvikler og forbedrer konstant på skruefundamenter, værktøj og maskiner. Senest har de to professionelle M og V-serier fået nyt og stærkere design af ‘hovedet’ på skruefundamenterne.

De oprindelige ligesidede hexagonformede skruehoveder på de to serier er nu udført i et såkaldt ‘snowflake’-design. Det betyder, at materialemængden forøges udadtil omkring de seks yderste flangehuller på alle størrelser skruehoveder i serierne.

Samtidig øges godstykkelsen af selve flangen på en del af skruehovederne.

Stærkere skruehoveder
Både M- og V76 skruehoveder forøges eksempelvis 3 mm ud for hver hvert flangehul, så hovedets diameter forlænges med 6 mm til Ø166 mm på sit bredeste sted, mens den oprindelige afstand på Ø160 mm bevares på de 30 mm flade stykker mellem hvert flangehul. Selve flangens godstykkelse øges fra 8 mm til 10 mm.

Snowflake-design og øget godstykkelse gør skruehovederne endnu stærkere, specielt når flangehullerne benyttes til befæstelse nedefra af skruefundamentet til konstruktionen ovenover.

De nye snowflake-flanger er udformet, så de er kompatible med eksisterende bits og værktøjer og skruerne kan dermed installeres uden yderligere tilpasning.