Skure og halvtage skal funderes, så de står fast og ikke blæser væk. Og der kan der være store træk og skub-kræfter i spil på byggeriet. Derfor er det de kræfter, vi primært tænker over, når vi sætter skure på  skruefundamenter.

Når du bygger skure på skruefundamenter, kan du enten vælge at bygge med lodrette stolper eller at bygge fra en vandret rem. U-fundamentet egner sig til lodret byggeri. Både U-fundamentet og M-fundamentet, herunder KSF M 66×1000 og KSF M 66X800, egner sig til vandrette remme.

Læskur, skraldeskur, cykelskur eller lignende

Hvis du skal bygge et læskur, skraldeskur, cykelskur eller lignende, og det skal stå på fliser, er det vores erfaring, at det er meget pænere og ofte hurtigere og smartere at lægge flisebelægningen først og derefter bore huller i belægningen og installere skruefundamenterne.

Forsikringsgodkendt fundament

Du kan sætte et forsikringsgodkendt fundament til et skur på en formiddag, som du let kan bygge videre på.

Kontakt os for yderligere information om, hvordan du bygger videre med vandret eller lodret rem.

Du kommer ikke til at ødelægge haven med gravearbejde, og hvis skuret en dag skal flyttes, kan fundamenterne genbruges et andet sted.

fundamentbutikkerne kan du vælge de rigtige skruefundamenter ved at leje eller købe værktøjet til installationen. Vi kan også give et tilbud på opgaven udført af certificerede installatører.

Eksempler på skurer