Fremtidens Fundament har leveret og installeret skruefundamenter til Løvtags byggeri på sandskråningnen midt i skoven blandt træer og ikke mindst rødder.

Ifølge Lasse Lybæk, som er uddannet Skov- og landskabsingeniør og medejer af Løvtag, var det et oplagt valg, at benytte Fremtidens Fundaments skruefundamenter, da fundering med beton ikke kunne lade sig gøre, fordi det ville beskadige træerne.

– Det var vigtigt at finde en alternativ funderingsløsning, der kunne behandle rodnettet så nænsomt som muligt. Især fordi vi benytter os af grantræer, hvor rødderne ligger lige ved overfladen. Derfor skal det gøres forsigtigt så det ikke skader for meget, lyder det ifølge Lasse.

Desuden gik en af overvejelserne på at funderingen for opførelsen af byggeriet kunne ordnes nemt og effektivt.

Med hjælp fra skruefundamenter danner træet rammen for hotellets konstruktion
Med udsigt over Mariager fjord i 8 meters højde, danner det ekslusive trætopshotel rammen for Løvtag hotellers seneste tiltag.

Det er blevet moderne at bygge huse i træ, men at bygge dem oppe i træet er et nyt fænomen som Løvtag hoteller er lykkedes med.

Med mere end 70 bookinger henover sommeren kunne de første gæster indlogere sig på det eksklusive trætopshotel i juli.

Projektet startede oprindeligt for 8-10 år siden, hvor Lasses storebror, Rasmus Lybæk, fik ideen til projektet. Til trods for lange perioder med ventetid og diverse byggetilladelser er det nu lykkedes at opføre hotellet.