Det er med glæde Fremtidens Fundament kan bringe en god nyhed til alle skruefundament-interesserede.  Fra dags dato bliver det således muligt at få udført sine funderingsprojekter på Bornholm af lokal arbejdskraft, med det bedste maskineri og de bedste skruefundamenter i branchen.

Vores dygtige partner, Torben Ipsen fra Poda Bornholm, har anskaffet sig den stærke KRINNER E20 Z1 installationsmaskine, og Torben kan nu, ligesom Fremtidens Fundament, udføre komplekse funderingsopgaver med respekt for miljøet hele året rundt. Helt uden brug af beton.

Poda Bornholm har over 40 års erfaring med etablering og servicering af blandt andet hegn, låger og færiste og de kan hjælpe dig trygt videre med dit næste bæredygtige skruefundamentprojekt på Bornholm. Du kan besøge deres hjemmeside og se mere på www.poda.dk

Direktør i Fremtidens Fundament Rune Roepstorff Nissen er glad for handlen og udtaler ”Maskinen giver Torben mulighed for at løse opgaver mere skånsomt end hvis han eksempelvis skulle køre en minigraver ind i folks haver, og på samme tid betyder det at vi i Fremtidens Fundament kan få løst alle typer af funderingsopgaver på Bornholm af en lokal partner vi kender og stoler på. ”

Fremtidens Fundament ønsker Torben god vind og god arbejdslyst med den nye maskine!