Fremtidens Fundament har haft æren af at have Mihaela Hristova i praktik hos os de sidste 4 uger.

Michaela er uddannet bygningskonstruktør og har hjulpet os med at lave tegninger af vores projekter via procesværktøjet revit, som bl.a. bruges til at designe og konstruere bygninger i 3D.

Mihaela har været glad for sit ophold og udtaler følgende om praktikforløbet:

Hvordan har praktikken hos Fremtidens Fundament kunne bidrage til din allerede nuværende viden omkring byggeriarbejde?

Mit praktikophold hos Fremtidens Fundament har været meget praksisorienteret, hvilket har medvirket til, at jeg har opnået utrolig meget ny viden på ganske kort tid.

Jeg har bl.a. fået mulighed for også at deltage i møder med kunder og partnere i virksomheden. Samtidig har jeg fået en følelse af, at både mine sproglige og sociale færdigheder har udviklet sig markant, da jeg oprindeligt kommer fra Bulgarien. Endvidere har jeg fået kendskab til en række trin i forbindelse med den forberedende del op til et byggetilbud; lige fra dialogen med kunden over telefonen til den sidste og afgørende fase, hvor skruefundamenterne installeres i jorden.

Nævn én eller to konkrete oplevelser, som du kan tage med dig videre?

Under mit ophold indbefattede en stor del af opgaverne følgende:

  •  Udvikling af virksomhedens portefølje ved at visualisere de vigtigste principper for fundamentinstallationer
  •  Deltage i møder med Sundolitt og kunder samt udforme referater af morgenmøder med kollegaerne
  • Fremstilling af stålbeslag til smede fra kunder

Kunne du overveje Fremtidens Fundament som en fremtidig arbejdsplads?

Ja helt sikkert. At arbejde i Fremtidens Fundament har været en god og lærerig oplevelse. Desuden er det en rigtig spændende mulighed for at kunne blive en del af en mindre virksomhed og blive involveret i de mange nye tiltag, der løbende opstår.

Har du nogle ting, der kunne gøres bedre?

Det eneste jeg kunne have tænkt mig lidt mere af, ville være mere fokus på andre IT aspekter.

Siden jeg startede i virksomhedspraktik har Fremtidens Fundament taget godt imod mig og introduceret mig for firmaets tilgang til opgaver baseret på et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø. Rune er altid positiv og meget professionel, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse, at være vidne til.

 

Er du på udkig efter praktik til efteråret eller på et senere tidspunkt kan du læse mere om de praktikmuligheder Fremtidens Fundament tilbyder her.