Fremtidens Fundament har sammen med MT Højgaard vundet et projekt i forbindelse med Bispebjergs nye midlertidige akutmodtagelse, inden det helt store akuthus bliver opført.

Akuthuset på Bispebjerg er en stor udvidelse af det eksisterende hospital, som skal medvirke til, at man i fremtiden vil opleve, at der er én indgang til hospitalet og at patienterne bl.a. får et mere sammenhængende behandlingsforløb.

Tidligere på året, tilbage i påsken skulle Fremtidens Fundament i alt installere 206 skruefundamenter på ca. 4 meter til akutmodtagelsen. Det foregår på fyldjord, hvilket betyder at der er langt ned til bærende jord. Endvidere er det et grønt areal, som gerne skulle fremstå pænt og ordentligt mens byggeriet foregår. Derfor er valget af skruefundamenter velegnet. Således står grunden nærmest uberørt, uden at der bliver gjort omfattende ændringer.

Med forventninger om en hurtig og nem funderingsløsning er Fremtidens Fundaments fundamentudlejning en smart og miljøbesparende metode til midlertidigt byggeri.

Dermed kan Fremtidens Fundament sikkert og effektivt fjerne skruefundamenterne om 4 år og anvende dem til nye projekter, hvilket indebærer at det besværlige gravearbejde helt undgås.