Et stk. lejesæt af installationsværktøj og 9 stk. KSF U 66×865-91 skruefundamenter= et stk. skur. Det var alt, hvad Frank behøvede, da han med Fremtidens Fundaments Gør-det-selv skruefundamenter kunne gå i gang med at opføre sit nye isolerede skur i Greve.

Frank har på ganske kort tid selv opført et skur med Fremtidens Fundaments klimavenlige skruefundamenter og fortæller her, hvordan hans oplevelse med skruefundamenter har været.

Hvordan fandt du Fremtidens Fundament?

Ret hurtigt fandt vi frem til Fremtidens Fundament, som vi synes så ud til at være udført i god kvalitet, og hvor dokumentationen så ud til at være i orden.

Skuret skal jo stå i mange år, så vi ønskede et godt gennemtestet produkt, som har en stærk bæreevne.

Vi fandt også andre leverandører, men jeg synes ikke deres produkter så ud til at være i samme kvalitet, som det Fremtidens Fundament kunne tilbyde.

Hvilke overvejelser havde du gjort dig, da du skulle opføre et skur?

Vi manglede ekstra plads til græsslåmaskine, haveredskaber osv. og da vi havde et område af haven, som ikke så særlig pænt ud, så blev vi enige om, at skuret skulle stå der.

Vi fik ret hurtigt tegnet skuret, som vi ville have det, og materialevalget fik vi også styr på meget nemt.

Vi brugte så noget tid på at overveje forskellige løsninger mht. om vi skulle støbe en ramme, støbe punktfundamenter eller grave stolper. Men for at være helt ærlig, så orkede jeg simpelthen ingen af delene. Vi tænkte, at der måtte være andre løsninger og begyndte at google det.

Synes du skruefundamenterne var en god løsning?

Skruefundamenterne var en fantastisk løsning. Man skal naturligvis sikre sig, at ens jord kan klare det.

Vi lejede et ”montagesæt”, som letter monteringen, og det fungerede bare uden problemer.

Efter 2 timer var de 9 skruer sat i jorden – og det var faktisk  inkl.. opmåling samt en øl- og kaffepause… 

Man skal naturligvis have styr på præcis, hvor de skal stå, så der skal bruges lidt tid på opmåling. Under montagen skal man huske, at man ikke må dreje modsat, men ellers er det bare om at komme i gang. Montagesættet og vaterpasset sikrer at skruerne kommer lige ned.

Vil du anbefale det til andre?

Vi vil helt klart anbefale Fremtidens Fundament, og jeg har talt med flere af mine kolleger og venner om det, de var ret nysgerrige efter at høre mere om det.

Vi synes, at Fremtidens Fundaments hjemmeside er veludført med oplysninger om montering, dokumentation, fotos osv. Især de små videofilm samt dokumentationen var helt klart med til at overbevise os om, at det her produkt så ud til bare at være i orden.

Jeg kørte efterfølgende ud til Rune og hans ansatte, og her fik jeg bare en super betjening. De var utrolig hjælpsomme. Vi gennemgik produktet, og jeg fik et minikursus i montering og vi var derefter klar til at gå i gang, slutter Frank.

Hvis du selv har planer om at opføre et skur eller fx en pavillion, kan du læse mere om de forskellige funderingsløsninger vi tilbyder til Gør-det-selv folket her.