Tit funderer vi carporte, hvor der allerede er belægning eller hvor belægningen udføres før carporten. Fordi det er billigere, giver pænere resultat og kræver kortere byggetid.

Du ødelægger heller ikke omgivelserne med gravearbejde. Og skal carporten en dag flyttes, er det simpelt, fordi fundamenterne kan genbruges. Med et skruefundament skal man ikke spekulere på betonklodser i jorden.

Arkitekttegnede stålcarporte

I Nansensgade i København byggede vi på tre dage 28 arkitekttegnede stålcarporte. Funderingsarbejdet udførte vi i ugen op til med hulboring og installation af skruefundamenter. Vi anvendte KSF F 1300 R og byggede carportstolpens fodplade, så den udnyttede fleksibiliteten i skruefundamentets flange. Således var det muligt at rejse alle carportene på en dag og derefter opsætte spær og tag de følgende dage. Samlet måtte bilejerne kun parkere udenfor i fem dage.

I Norge har vi udført funderinger for carporte og overdækninger på samme måde med de samme skruefundamenter i meget grovere underlag. Fordelene er de samme: Bedre pris og meget kort tid, hvor beboere og brugere skal undvære P-pladserne.

I Frederikssund fundamenterede vi et byggeri på tre dage på samme måde.

Installer gennem eksisterende belægning

For at installere gennem eksisterende belægning kræver det, at du kan fjerne sten eller asfalt. Vi foretrækker at diamantbore med DUSS DIA 303 W,
der er den eneste diamantboremaskine, som uden stativ kan bore Ø300mm huller, og som bliver ved med at virke år efter år.

Fordelen ved at diamantbore er, at opmålingen er lettere, og hullet bliver pænere. Når man er igennem belægningen, skal der fjernes materiale, så det passer med, at der ikke skrues materiale op, som løfter belægningen.

Byggemarkedscarporte i træ

Byggemarkedscarporte i træ kan sagtens opsættes på U-fundamenterne, men det kræver god præcision at installere dem til det.

Er det en åben carport, anbefaler vi, at du benytter vores specialfremstillede hegn- og stolpeskruefundament, der er stærkere end de almindelige U-fundamenter.

Det er værd at bruge skruefundamenter til carporte, fordi det går hurtigere og er mere enkelt, ligesom træet friholdes fra jorden.

.

Vi kan udføre geotekniske forundersøgelser og tegne en fundamentplan, som du kan bruge til opmålingen.

fundamentbutikkerne kan du vælge de rigtige skruefundamenter og leje eller købe værktøjet til installationen.

Vi kan også give et tilbud på opgaven udført af certificerede installatører.

Eksempler på carporte